2019-2020 Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Kesin Kayıtları Hakkında Duyuru

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2019-2020 Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları Ereğli Eğitim Fakültesi’nde (Doruk Mevkii) 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında mesai saatlerinde yapılacaktır.

Teorik dersler Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ana kampüsünde yapılacaktır. Dersler 24 Ağustos Cumartesi günü başlayacaktır. Ders programı 23 Ağustos tarihinde Ereğli Eğitim Fakültesi web sayfasında duyurulacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması dersleri Cuma günleri Zonguldak ve Ereğli’deki ortaöğretim kurumlarında yürütülecektir. Öğretmenlik Uygulaması dersleri 13 Eylül’de başlayacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması dersinden ve teorik derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler muafiyet dilekçelerini ve eklerini kayıt esnasında teslim edebilirler. Muafiyet dilekçeleri 19-31 Ağustos tarihleri dışında kabul edilmeyecektir.

Kesin kayıtta istenecek belgeler

1.Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı kopyası (Sadece mezunlar için) Son sınıf öğrencilerinin son sınıf olduğunu gösteren öğrenci belgesi vermeleri gerekmektedir.

2.Mezun olduğu/olacağı üniversiteden onaylı not döküm belgesi (transkript)

3.Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4.Öğrenim ücretinin I. taksitinin (1027 TL) ödendiğine dair banka dekontu (Not: Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Döner Sermaye Hesabı TR03 0001 0001 3159 2054 9250 10 nolu hesaba Ad Soyad ve TC Numarası ile birlikte “2019-20 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Ders I. Dönem Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir. )

5.İki adet fotoğraf