FORMASYON ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! DERSLERİN VE STAJ DERSLERİNİN BAŞLAMASI (Güncellendi 24.02.2017)

2016-17 Akademik Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Sertifika Programında yürütülecek staj dersleri (Öğretmenlik Uygulaması), Zonguldak İli ve Kdz. Ereğli ilçesinde oluru alınan Staj okullarında yapılacaktır.

Staj dersleri 17 Şubat 2017 Cuma günü başlayacak olup, öğrencilerimizin staj okullarında Cuma sabahı 08:30 itibari ile bulunmaları gerekmektedir. Listeler görevlendirilmeler tamamlandığında ilan edilecektir.

Teorik derslerimiz ise 18 Şubat Cumartesi günü başlayacak olup, dersler İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi dersliklerinde yürütülecektir. Ders programı için tıklayınız.

Muafiyet başvuruları 18 Şubat Cumartesi gününe kadar alınacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.