12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği Ereğli Eğitim Fakültesi'nde Gerçekleştirildi

Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda,  PDR Topluluğu tarafından düzenlenen İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Dekan yardımcısı Doç. Dr. Timur Koparan, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla  12 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Program,  Dr. Öğr. Üyesi Okan Bilgin’in açılış konuşması ve şiir dinletisi ile devam etti. İstiklal Marşı’nın kabul süreci ile ilgili videonun ardından PDR öğrencileri tarafından hazırlanan video ve oratoryo gösterisi sunuldu. Dekan yardımcısı Doç. Dr. Timur Koparan “İstiklal Marşımızın kabulünün 98. Yılında Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi ve programının hazırlanmasında emeği geçen PDR topluluğuna ve Dr. Öğr. Üyesi Okan Bilgin’e teşekkür etti.