Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI Ereğli Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın katılımıyla, 28 Eylül Cuma günü Ereğli Eğitim Fakültesi konferans salonunda Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Dekan Yardımcıları ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda, Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından; Ereğli Eğitim Fakültesinin bir yıllık genel değerlendirmesi, akademik ve idari personel profili, yayın sayıları, öğrenci profili, yıl boyunca yapılan etkinlikler ve yaşanan gelişmeler ile bütçe ödenek durumu hakkında bilgi verildi.

Prof. Dr. Soner Yavuz’un sunumunun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitemiz ve Ereğli Eğitim Fakültesi ile  ilgili gözlem ve düşüncelerini öğretim üyeleriyle paylaşarak, tüm akademik ve idari personelin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve  destek vermeye her zaman devam edeceklerini ifade etti. Akademik Genel Kurul Toplantısı, fakülte öğretim üyelerinin soru, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Fotolar için tıklayınız.....