Ereğli Eğitim Fakültesi Kariyer Günleri

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nde “Kariyer Günleri” kapsamında düzenlenen söyleşi büyük ilgi gördü. Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU’nun konuk olduğu söyleşiye Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi KUYU, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin GİRGİN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan KELEŞ, Okul Müdürleri, Öğretim Üyeleri, Eğitim Fakültesi Öğrencileri ve Basın Mensupları katıldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşinin açılış konuşmasını Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ yaptı. Bu etkinliğin öğrencilerin gelecek hayatlarına yön verebilmek ve geleceğe daha iyi hazırlamak adına planlandığını söyleyen YAVUZ, konuşmasının devamında “Öğrencilerimizle paylaşacağı tecrübe ve deneyimlerden ötürü Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU’na ve başta Sayın Rektörüm Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm protokol üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU konuşmasında insanın üç tür yaşantısı olduğunu bunların bir sacayağına benzetilebileceğini dile getirdi. Bu üç yaşamı ise şu şekilde sıraladı: Kişinin kendi özel yaşantısı, aile yaşantısı ve iş yaşantısı. Bunlar arasında denge kurulması gerektiğine dikkat çekti. Kendi yaşam deneyimlerine de yer verdiği konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğretmen adayları ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden ÇORUMLUOĞLU bazı bilgilerin kitaplarda yazmadığını ve yaşanarak öğrenildiğini ifade etti. Söyleşi sonunda Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU’na günün anısına plaket takdim etti.