19 Mayıs Haftası Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve Milli Mücadelenin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 15 Mayıs 2019 saat 09.30-12.30 arasında Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kdz. Ereğli Belediyesi, Ereğli Eğitim Fakültesi ve ERİDAK işbirliği ile organize edilen doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ereğli Eğitim Fakültesi dekan yardımcıları Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu ve Doç. Dr. Timur Koparan, araştırma görevlileri, eğitim fakültesi öğrencileri ve ERİDAK yetkililerinin katıldığı etkinlik, saat 09.30’da Ereğli Eğitim Fakültesi’nden belediye otobüslerinin hareket etmesiyle başladı. Kemer Mezarlığı mevkiinden başlayan yürüyüş, Ölüce Deniz Feneri’ne varılması, deniz feneri hakkında bilgi alınması ve farklı bir güzergâhtan yürünerek otobüslere ulaşılması ile son buldu.