Ereğli Eğitim Fakültesi Mezunları İle Buluşmaya Devam Ediyor.

Ereğli Eğitim Fakültesi Mezunlarla İletişim ve Koordinasyon Komisyonu, fakülte öğrencileriyle mesleğinde kıdemli, Ereğli ve çevresinde çalışmakta olan ve ödül almış mezunlarını, fakültede bir araya getirerek, mesleki deneyimlerin paylaşıldığı konferanslar düzenlemeye başladı.

İkincisi 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14.00’te Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen mezunlar buluşmasında, Zonguldak Mithat Paşa İlkokulu Müdürü Sayın Ergin ATMACA konuk oldu.

Zonguldak Mithat Paşa İlkokulu Müdürü Sayın Ergin ATMACA deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Soner YAVUZ katılımcıya teşekkür belgesi ve çiçeğini takdim etti. Yavuz, Mezunlarla buluşmanın gelenekselleşerek önümüzdeki dönemde ‘Kariyer Günleri’ şeklinde devam edeceği şeklinde dilek ve temennilerini sundu. Sırada pek çok mezunun olduğunu ve hepsinin mezun olduğu Ereğli Eğitim Fakültesinde öğrencilerle buluşmaya can attıklarını belirtti.