Ereğli Eğitim Fakültesi’nde “Deli Bayramı” adlı Tiyatro Etkinliği gerçekleşti.

20.12.2017 Çarşamba günü saat: 14:00’te Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Doruk Yerleşkesi Çok Amaçlı Salonda Turgut ÖZAKMAN’ın yazdığı “Deli Bayramı” adlı tiyatro gösterisi gerçekleşti. Yrd. Doç. Dr. Erhan YEŞİLYURT’un yönettiği “Deli Bayramı” adlı tiyatro gösterisi TRO401 Tiyatro ve Drama Uygulamaları dersi kapsamında oyuncu kadrosunun Türkçe Eğitimi dördüncü sınıf öğrencilerinin oluşturduğu bir etkinliktir. Deli Bayramı adlı tiyatro gösterisi büyük bir izleyici topluluğu tarafından izlenmiştir ve oyunun sonunda Yrd. Doç. Dr. Erhan YEŞİLYURT ve tiyatro ekibine Ereğli Eğitim Fakültesi dekan yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Ezgi TAYLAN KOPARAN tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.