Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR’ı Ereğli Eğitim Fakültesi’nde ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, beraberinde Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım MADENOĞLU, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İNAN, İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan ZENGİN ve Kdz. Ereğli ilçe protokolünden yetkililer ile birlikte BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Kampüsünü 8 Ocak 2018 tarihinde ziyaret ettiler. Heyet, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AZAR, dekan yardımcıları ve fakülte sekreteri tarafından karşılandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR, heyete Ereğli Eğitim Fakültesi hakkında bilgi verdi. Heyet, Ereğli Eğitim Fakültesi’ndeki kütüphane, derslikler, konferans salonu, toplantı salonu ve etüt salonlarını dolaşarak fakültemiz faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR başta Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR olmak üzere tüm heyete ziyaretleri için teşekkür etti.