Türk Pdr Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat Bülent Ecevit Üniversitesi Pdr Öğrencileri İle Buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu, Türk Pdr Derneği Samsun Şube Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Sayın Oğuz ÖZAT’ın katılımlarıyla “PDR’de Güncel Konular, İş ve Kariyer Gelişimi” konferansı Ereğli Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği konferansta, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünün güncel sorunları, iş olanakları ve ruh sağlığına ilişkin güncel konular konuşuldu. Konferans sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Uzm. Psk. Dan. Oğuz ÖZAT, öğrencilerin ilgi ve katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Doruk Kampüsü kapalı spor salonunda gerçekleşen programa Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Soner YAVUZ, Yrd. Doç. Dr. Ezgi TAYLAN KOPARAN, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda POLAT HÜSREVŞAHİ, PDR Topluluğu Akademik Başkanı Yrd. Doç. Dr. Okan BİLGİN ve PDR Bölümü başta olmak üzere diğer bölümlerden öğretim üyeleri katılım sağladı.

PDR Topluluğunun hazırladığı programa katılım sağlayan ve değerli bilgilerini öğrencilerimiz ile paylaşan Türk Pdr Derneği Samsun Şube Başkanı Uzm. Psk. Dan. Oğuz ÖZAT’a Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soner YAVUZ tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.