Ereğli Eğitim Fakültesi Öğrencileri Gökçebey’deki İlköğretim ve Ortaöğretim Öğrencileri için Okuma Kitabı Topladı

Gökçebey Kaymakamlığı’nın isteği üzerine, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AZAR’ın öncülüğünde, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Doç. Dr. Ezgi TAYLAN KOPARAN ve Doç. Dr. Timur KOPARAN’ın danışmanlığında Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin bir kısmı, Gökçebey çocukları için kitap topladılar. Öğrencilerin projelerini bitirmeleri yaklaşık iki ay aldı. İki ayın sonunda öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tavsiye edilen toplam 2500 adet roman ve hikaye kitabını Gökçebey Kaymakamlığı’ndan gelen memura teslim ettiler. Gökçebey Kaymakamlığı, öğrencilere bu projede aktif görev almalarından dolayı Teşekkür Belgesi gönderdi. Belgeleri Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AZAR öğrencilere takdim etti. Prof. Dr. Ali AZAR, böylesi önemli bir projede görev aldıkları için öğrencilere ve danışman öğretim üyelerine teşekkür etti.