Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI Ereğli Eğitim Fakültesi'ni ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI,  29.05.2018 tarihinde BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Kampüsünü ziyaret etti. Rektörümüz, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AZAR, dekan yardımcıları ve fakülte sekreteri tarafından karşılandı. Daha sonra fakülte toplantı salonuna geçilerek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI Bölüm Başkanları ile tanıştı. Dekan Prof. Dr. Ali AZAR, Rektörümüze fakülte hakkında brifing verdi. Toplantının sonunda Rektörümüz akademik ve idari birimleri, kütüphane, derslikler, konferans salonu ve etüt salonlarını dolaşarak fakültemiz faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Rektörümüz Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Dekan Prof. Dr. Ali AZAR Rektörümüze ziyaretleri için teşekkür etti.