“Bağımlıkla Mücadele” Temasıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin Yeni Dönem Planlamasını Yaptı

Foto için tıklayınız....

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2018-2019 Güz dönemi Sosyal Sorumluluk Projeleri Toplantısı 21.09.2018 tarihinde saat 11.00’de Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sosyal Sorumluluk Projeleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Soner Yavuz öncülüğünde yapılan ve koordinatör yardımcıları ile akademik birim koordinatörlerinin katıldığı toplantıda Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından Sosyal Sorumluluk Projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. BEÜ’de öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini desteklemek için yürütülen Sosyal Sorumluluk Projelerinin bu dönemki temasının “Bağımlılıkla Mücadele” ana başlığında “Alkol Bağımlılığı, Uyuşturucu Bağımlılığı, Tütün Bağımlılığı ve Davranışsal Bağımlılık (Teknoloji ve Kumar) ” alt başlıkları ile gerçekleştirileceğine de değinilen toplantı, önceki yıllarda yapılan proje çalışmalarının yer aldığı kitapçıkların dağıtılmasıyla sona erdi.