Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK’ın Fakültemizi Ziyareti

Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Görevlisi Murat ARSLAN14 Mart 2019 tarihinde Dekan Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ’u ziyaret etti. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. YAVUZ,   Ereğli Eğitim Fakülte’sini tanıtarak, eğitim öğretim çalışmalarının başarılı bir şekilde yapılması ve sürdürülmesinde fakülte ve meslek yüksekokulu arasında yapılacak işbirliği, fikir alışverişi ve desteklerin her zaman devam edeceğini belirtti. Dekan Vekili YAVUZ, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK’a ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.