Ereğli Eğitim Fakültesi Kupalara Doymuyor

Üniversitemizin 25. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yer alan spor karşılaşmalarına voleybol ve basketbol dallarında Ereğli Eğitim Fakültemizi temsil eden öğrencilerimiz teşekkür ve katılım belgelerini Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ’ un elinden aldılar.

24. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftasında aynı takımlar final oynayarak kadın voleybolda birinci, erkek voleybolda 2. olmuşlardı. Kadın voleybol takımı bu seneki şenliklerde ise üçüncü oldu, erkek voleybol takımı yarı final oynadı. Prof. Dr. Soner YAVUZ öğrencileri ve sorumlu öğretim elemanı Araştırma Görevlisi Tamer ÖZSOY’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

25. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Etkinlikleri’ne katılan sporcu öğrencilerimiz

KIZ VOLEYBOL TAKIMI

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI