Ereğli Eğitim Fakültesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıldönümünde Ereğli Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen anma programına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Timur Koparan, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri Belgeseli izlendi.

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı araştırma görevlisi Fatih Kayaalp’in konuşmacı olarak katıldığı programda Kayaalp, 251 vatandaşımızın şehit düştüğü, 2193 vatandaşımızın ise yaralanarak gazi olduğu 15 Temmuz darbe girişiminin hiçbir zaman unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğine ve zor zamanlarda bu ülkenin tüm fertlerinin nasıl birlik ve beraberlik içinde olduğuna dikkat çekti.

Bağımsızlık, milli birlik ve beraberlik uğrunda canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerinin rahmet ve minnetle anıldığı programda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Timur Koparan, Araş. Gör. Fatih Kayaap’e konuşmasından dolayı teşekkür etti.