Fakültemize Yeni Katılan Öğrencilerimiz için 2019–2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programları Gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri 16 Eylül 2019 Pazartesi günü eğitime başladı. Üniversitemizin akademik takviminde bulunan oryantasyon programları çerçevesinde 2019 ÖSYM Sınavları sonucunda, Ereğli Eğitim Fakültesi programlarına kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimleri 16-20 Eylül tarihleri arasında birimler bazında gerçekleştirildi. Oryantasyon programlarında Ereğli’nin sosyal yapısı, fakülteye ulaşım, fakülte’nin tanıtımı (Kütüphane, spor salonu, yemekhane, kantin vs.), yönetmelikler (Ders yaydı, ders geçme, derslere katılım, sınav, notlara itiraz, disiplin kuralları vs), sosyal faaliyetler (Bahar şenliği, öğrenci kulüpleri), değişim programları (Erasmus, Farabi, Mevlana) ve uzaktan eğitim derslerine yer verildi.