Teknolojiden Uzaklaş Doğaya Yakınlaş Kampı Gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında teknoloji bağımlılığına farkındalık oluşturmak amacıyla 23- 24 Nisan 2019 tarihinde “Teknolojiden Uzaklaş, Doğaya Yakınlaş” adlı projeyi gerçekleştirdiler.

Kdz. Ereğli Belediyesi, ERİDAK, Kdz. Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Yayla Köyü Muhtarlığı’nın da destek verdiği projede 45 öğrenci ile Düzce Yayla Köyü’nde doğa kampı kuruldu.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Timur Koparan ve Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu’nun da katıldığı kampın ilk gününde kamp yerine intikal, öğle yemeği, çadırların kurulumu, sportif etkinlikler, akşam yemeği, kamp ateşinin yakılması, canlı müzik dinletisi ve Yayla Köyü Muhtarlığı’nın çorba ikramı etkinlikleri, kampın ikinci gününde ise kahvaltı, doğa yürüyüşü, sportif etkinlikler, çadırların toplanması ve kamp yerinden ayrılış etkinlikleri gerçekleştirildi.

Tüm katılımcıların cep telefonlarının toplanarak etkinlik bitinceye kadar teslim edilmediği kampta öğrencilerin oldukça memnun olduğu gözlendi. Proje danışmanı Doç. Dr. Timur Koparan kamp sonunda proje temsilcisi Aynur Aydın’a ve projede görev alan öğrencilere, Kdz. Ereğli Belediyesi’ne, ERİDAK’a, Kdz. Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na, Yayla Köyü Muhtarı Musa Kaba’ya vermiş oldukları desteklerden dolayı, kampa iştirak eden öğrencilere de katılım sağladıkları için teşekkür etti.