Yerel Tarih ve Kültür Araştırmacısı Seyfettin ONAT Söyleşisi

Ereğli Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Şinasi SÖNMEZ danışmanlığında yürütülen “Yerel Tarih” dersi kapsamında Yerel Tarih ve Kültür Araştırmacısı Seyfettin ONAT ile buluştu. “Ereğli’nin Kültürü ve Tarihi” başlıklı söyleşiye Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Söyleşide Yalı Caddesi, Bozhane, Uzun Mehmet ve Ereğli’nin düğünleri gibi birçok konu gündeme geldi. Kendi yaşantısı ve deneyimlerinden de bahseden ONAT, öğretmen adaylarının sorularını cevapladı. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri, öğrencilerin gelişimine katkı sağladığı için Seyfettin ONAT’a teşekkür belgesi takdim etti.