Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitemiz Doğa Koleji Kariyer Gününde Tanıtıldı…

1 Mart 2019 tarihinde Kdz. Ereğli Doğa Koleji’nde düzenlenen “Tanıtım ve Kariyer Günü” Etkinliği kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi lise öğrencilerine tanıtıldı. Etkinlik çerçevesinde tanıtım programına katılan Işık Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitelerinin tanıtım videolarının ardından, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Hasan Yücel ERTEM “Zaman Yönetiminde 5D” konusunda lise öğrencilerine yönelik bir konferans verdi. Katılımcılara katılım belgeleri ve çiçekleri takdim edildi. Konferans sonrası tanıtım stantlarında Üniversitemizin ve diğer üniversitelerin Kdz. Ereğlili liseli öğrencilere tanıtımları gerçekleştirildi.