10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleştirildi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında fakültemizde saygı, minnet ve şükranla anıldı.  Doruk Kampüsü’nde gerçekleştirilen anma törenine dekan yardımcıları, öğretim elemanları, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. İlk olarak Atatürk Heykeli önünde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunulmasının ardından Prof. Dr. Ali Arslan Konferans Salonunda program etti. Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerinden Semra Elmas’ın sunuculuğunu yaptığı program Zülal Kolalı’nın “Atatürk’e Dair” ve Teoman Sarı’nın “10 Kasım Sabahı Neler Oldu” başlıklı konuşması ile başladı. Devamında Pınar Özkul, Ahmetcan Aykır, Teoman Sarı, Zülal Kolalı ve Kübra Yıldırım’ın hazırlamış oldukları oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Son olarak Teoman Sarı ve Zeynep Emsen tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirilmesi ile program sona erdi.
Anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bayram Gökbulut tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2022