20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

"20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında planlanan etkinliklerden ilki 09.11.2022 tarihinde "Çocukta Bedensel Söz Hakkı ve Sınır İhlalleri" temalı iki atölye çalışması gerçekleştirildi.  İhsan Yılmaz İlkokulu’n psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Uzm. Handan TOPRAK liderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarında, çocuğun onayı, çocukta onay inşası ve çocukta bedensel müdahalenin farkındalığının geliştirilmesi üzerine uygulamalar temel alındı. Atölye çalışmalarına fakültemiz öğretim elemanları ve öğretmen adaylarının yoğun ilgi göstermesi nedeniyle saat 13:00’da ikinci bir oturum gerçekleştirildi. Atölyelere Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programlarından öğretmen adayları katıldılar. Katılımcı çeşitliliğinin yüksek olduğu atölyelerin tamamlanmasının ardından Uzm. Handan TOPRAK’a atölyesi ile zihinlerde açmış olduğu yeni pencereler için teşekkür belgesi sunuldu.

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2022