Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bengisu KAYA ÖZGÜL’ün yürütücülüğünü üstlendiği proje, TÜBİTAK 2237-A desteği almaya hak kazandı.
TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı “Deprem Özel Çağrısı” kapsamında “Depremin Ardından Birlikte İyileşelim: Sınıf Öğretmenlerine ve Sınıf Öğretmeni Adaylarına Dil, Teknoloji ve Rehberlik Odaklı Etkinlik Geliştirme Eğitimi” başlıklı proje, TÜBİTAK 2237 kapsamında desteklenecek.
Proje kapsamında, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ilkokul düzeyindeki öğrencilerin eğitiminde yararlanmak üzere, lisans ve lisansüstü öğrenim görmekte olan sınıf öğretmenlerine ve sınıf öğretmeni adaylarına dil, teknoloji ve rehberlik odaklı etkinlik geliştirme eğitimi verilmesi hedefleniyor. Projenin, çevrimiçi etkinlik olarak yapılması planlanıyor.
Başvurular Haziran Ayında
Yürütücülüğünü Arş. Gör. Dr. Bengisu KAYA ÖZGÜL’ün üstlendiği projede eğitim verecek akademisyenler:
Prof. Dr. Seyit ATEŞ - Gazi Üniversitesi
Doç. Dr. Ayşegül BAYRAKTAR - Ankara Üniversitesi
Doç. Dr. Burak DELİCAN - Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Doç. Dr. Okan BİLGİN - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Doç. Dr. Yusuf KIZILTAŞ - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Çağla KARADEMİR - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ezgi ÇETİNKAYA ÖZDEMİR - Kafkas Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Süleyman AKÇIL - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Öğr. Gör. Emre ÖZGÜL - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
4-6 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan proje etkinliğinin başvuruları 1-16 Haziran 2023 tarihleri arasında alınacak.
Detaylı bilgi için proje sayfası: https://sites.google.com/view/2237ilkokuletkinlikleri
Sosyal medya (instagram) hesabı: @2237ilkokuletkinlikleri
