Okul Öncesi Öğrencilerinin Dört Projesine Tübitak'tan Tam Destek

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına başvuran Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin dört adet projesi desteklenmeye değer bulundu.

Doç. Dr. Sadiye KELEŞ ‘in danışmanlığını yaptığı 3. Sınıf öğrencisi Aslı AKTÜRK’ ün başvurusunu yapmış olduğu ‘Evim Oyun Yerim’, isimli proje,  Dr. Öğr. Üyesi Mine KIR YİĞİT’in danışmanlıklarını yapmış olduğu 4. Sınıf öğrencilerinden Yaren EDİZASLAN, Alameddin KAZAN, Aycan ÇELİK, Yıldız KIRMA ve Zeynep TAŞTAN’ın başvurusunu yaptığı Oyun Kutumda Neler Var? İsimli proje, Selenay ÇEVİK, Esra ŞAHİN, Fatma Nur KARAARSLAN ve Tuğce PULCU’ nun başvurusunu yapmış olduğu ‘STEM Yaklaşımına Uygun Etkinliklerin Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Problem Çözme Becerisine Etkisi’ isimli proje, Esen SATICI, Ayşe ÖZ,  Guncha AKMAMEDOVA, Kader ELEMANA ve Shafa BABAZADA’nın başvurusunu yapmış olduğu ‘Erken Çocukluk Döneminde Cinsel Eğitimin Önemi ve Cinsel İstismardan Korunma Yolları İlişkin Öğretmen Görüşlerinin İncelenmesi?’ isimli projeler TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik ederiz.