Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı proje sunan akademisyen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI,  2021 yılı TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına başvuran öğrenciler ve proje danışmanı akademisyenlerin katıldığı çevrimiçi toplantı düzenledi. Toplantıya Ereğli Eğitim Fakültesi’ni temsilen Dekan Yardımcı Dr. Öğretim Üyesi Bayram GÖKBULUT, Doç. Dr. Sadiye KELEŞ ve  Dr. Öğr. Üyesi Mine KIR YİĞİT katıldı. Toplantıda Rektörümüz Mustafa ÇUFALI; bu yıl projeler açısından oldukça verimli olduğunu, üniversiteler arasındaki sıralamada 17. Sırada olduğumuzu belirterek gelecek dönemde daha üst sıralarda olmamız gerektiğini söyledi. Toplantıya katılan bütün danışman ve öğrencilere tek tek söz vererek taleplerini dinleyen ÇUFALI, proje sunan bütün öğrenci ve akademisyenlere başarılarından dolayı tebrik etti. Toplantıda söz alan Dekan Yardımcısı Bayram GÖKBULUT; bu yıl TÜBİTAK 2209-A proje grubuna fakülte olarak yedi proje ile başvurduklarını ve bu projelerin dört tanesinin destek aldığını belirterek projede gayretlerinden dolayı okul öncesi öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür ederek, gelecek dönemde daha fazla proje ile başvuracaklarını belirtti.